Bezorgen

Let op! Wij zijn geen 24-uurs bezorgsite! Wij leveren binnen 3-7 werkdagen. Bij eventuele problemen nemen wij altijd contact met u op middels een e-mail. Wij verzenden onze artikelen altijd met Post.nl, en uw bestelling is altijd voorzien van een track-n-trace code zodat u altijd uw pakket kunt volgen. Onderstaande datum in huis geldt alleen voor leveringen in Nederland. Voor leveringen naar het buitenland kan het enkele dagen langer duren, voordat uw bestelling in huis is.

Bezorgkosten

Wij bezorgen uw bestelling naar elk door u opgegeven adres in een van de onderstaande landen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor alle bestemmingen geldt een maximum van 10 KG per pakket. Boven dit gewicht zal  een toeslag geheven worden welke automatisch bij het afrekenen wordt vermeld. Voor het gemak hebben we de landen ondergebracht in onderstaande zones.

ZONE 1:

Nederland            4,95  (boven 75,- gratis)

Belgie                    8,95  (boven 75,- gratis)

Deutschland         9,95  (oben 100,- frei)

Luxemburg           8,99   (oben 100,- frei)                      

ZONE 2:               12,95  (maximum 10kg per package)

Denemarken, Frankrijk, Italie, Monaco, Oostenrijk, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Groot Britannie

ZONE 3:               18,95  (maximum 10kg per package)

Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenie, Zweden

ZONE 4:               24,99  (maximum 10kg per package)

Bulgarije,  Cyprus, Estland, Letland, Litouwen, Malta, Roemenie

 

Bezorging Swifterbant

Bent u inwoner van Swifterbant? Dan is de bezorging helemaal gratisVoorheen kon u bij het afrekenen van uw bestelling een actie code invoeren, maar dat is per 01-01-2015 gewijzigd.  U dient in eerste instantie  uw bestelling af te rekenen inclusief verzendkosten, maar u krijgt bij bezorging van uw bestelling 5,- contant retour van de bezorger. Dit hebben we moeten doen ivm veelvuldig misbruik van de actiecode. Wij vragen uw begrip hier voor.

Afhalen

Het afhalen van uw bestelling is helaas niet mogelijk.

Betalingen

U kunt bij ons in de shop veilig en snel betalen door middel van de volgende betaal moglijkheden

  • IDEAL                            
  • Vooraf overmaken          
  • Achteraf betalen via Afterpay                            
  • Mister Cash                     
  • Sofort Banking             
  • Visa Card                         
  • Mastercard                       
  • Maestro card                    
  • Pay Pall                          

 

 

Belangrijke informatie voor het betalen via Afterpay

AfterPay voert voor HAARVERFOUTLET.NL  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij HAARVERFOUTLET.NL  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van €250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooraf overmaken

Houd u er rekening mee dat bij vooraf overmaken het een aantal dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekening is bij geschreven. Alle bedragen zijn in euro's en inclusief 21 % BTW

Gratis verpakking haarverf

Bij een besteding van minimaal 35,- euro (exclusief betaal en verzendkosten) aan producten ontvangt u altijd een extra verpakking van de zelfde soort gratis. Deze aanbieding geld niet tijdens actie periodes.

The Feedback Company

Om onze service altijd zo scherp mogelijk te houden is uw mening over ons heel belangrijk. Daarom zijn we een Samenwerking aangegaan met THE FEEDBACK COMPANY. U ontvangt van hun, een aantal dagen na verzending van uw bestelling, een mail met een link. Hier kunt u uw ervaringen met onze site  delen. Deze mail ontvangt u alleen na uw eerste bestelling, bij een volgende bestelling zult u geen mail meer  ontvangen. Let op, door een bestelling te plaatsen geeft u ons toestemming uw email adres EENMALIG aan The Feedback company te verstrekken.

 

 

 

 

 

© 2013 - 2023 Haarverf Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel